ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ?

Αν έχεις ήδη επιλέξει τον καλλιτέχνη ή τους καλλιτέχνες της προτίμησής σου, μπορείς είτε να επισκεφτείς το studio (Πλ. Αγίων Θεοδώρων 6, 10561, Αθήνα) είτε να μας στείλεις ένα λεπτομερές e-mail στη διεύθυνση info@eternalmarktattoo.com με μια περιγραφή του σχεδίου, μερικές φωτογραφίες και αν επιθυμείς τις ημερομηνίες που θα προτιμούσες να κανονιστεί το ραντεβού σου. Μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού το περισσότερο για 3 μήνες απόσταση από την ημέρα της συνεδρίας σου.  Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετίζεται με τα παραπάνω μπορείς να μας καλέσεις στο 30 211 1138295.

ΠΟΣΩΝ ΕΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΑΤΤΟΟ?

Η ελληνική νομοθεσία που αφορά στο tattoo και το piercing μας απαγορεύει να διενεργήσουμε οποιαδήποτε διαδικασία σε πελάτες κάτω των 18 ετών. Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι με την ρητή ή γραπτή συγκατάθεση γονέα. Όλοι ανεξαιρέτως οι πελάτες θα πρέπει να αποδεικνύουν την ηλικία τους έχοντας πάντα μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΕΝΟΣ ΤΑΤΤΟΟ?

Η απάντηση πρωτίστως εξαρτάται από την επιλογή του καλλιτέχνη, αν και όλα τα tattoo έχουν μια αρχική τιμή που ξεκινά στα 50 ευρώ. Η τελική τιμή ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος, με την ποσότητα λεπτομέρειας που απαιτεί το κάθε κομμάτι και με το σημείο του σώματος.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΤΑΤΤΟΟ ΜΟΥ?

Κατά τη γνώμη μας ο καλύτερος και ο ασφαλέστερος τρόπος να μάθεις την ακριβή τιμή του tattoo σου είναι, κανονίζοντας ένα (δωρεάν φυσικά) ραντεβού για να σε συμβουλεύσει ο artist της επιλογής σου. Αν αυτό καθίσταται αδύνατο σε περιπτώσεις μεγάλης απόστασης μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω e-mail. Για να μπορέσουμε να κοστολογήσουμε την ιδέα σου πρέπει να λάβουμε υπόψη το σχέδιο, το μέγεθος, το σημείο του σώματος και τις λεπτομέρειες που έχει το tattoo.

Ένας άλλος τρόπος είναι να επισκεφτείς το μαγαζί και να μιλήσεις με κάποιον από τα παιδιά στην υποδοχή ή με τους ίδιους τους καλλιτέχνες, αν είναι εύκαιροι εκείνη τη στιγμή. Σε κάθε περίπτωση θα κάνουμε το καλύτερο για να μπορέσεις να λάβεις όλες τις πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΟΡΟΣ WALK-IN TATTOO?

Ο όρος “walk-in” σημαίνει ότι δε χρειάζεσαι κάποιο προγραμματισμένο ραντεβού για να κάνεις tattoo. Τα walk-in tattoos γίνονται σε μοτίβο first-come first-served, έξι μέρες την εβδομάδα. Αντιθέτως αν σκοπεύεις να κάνεις tattoo με έναν συγκεκριμένο καλλιτέχνη του μαγαζιού, θα σε συμβουλεύαμε καλύτερα να κλείσεις ραντεβού.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΤΤΟΟ ΜΙΑ ΕΠΙΠΟΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ?

Ναι αλλά εξαρτάται κυρίως από την διάρκεια της συνεδρίας, από την τεχνοτροπία του tattoo και κυρίως από το σημείο του σώματος. Αλλά μην ανησυχείς ο εγκέφαλος εκκρίνει ενδορφίνες όταν πονάς και το σώμα σου λατρεύει τις ενδορφίνες, οπότε μπορεί να πονάει λίγο αλλά πιστεύουμε πως δε θα είναι δυσάρεστο.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ?

Τα tattoo συνήθως χρειάζονται δύο εβδομάδες για να θρέψουν, όμως θα λέγαμε επιπρόσθετα ότι χρειάζονται μήνες ώστε το δέρμα να μπορέσει να αναζωογονηθεί πλήρως.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΤΟ ΤΑΤΤΟΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ?

Κάθε κατάστημα ακολουθεί τις δικές του μεθόδους και πρακτικές όσον αφορά την φροντίδα του tattoo. Επομένως θα σου δοθούν ακριβείς οδηγίες με το τι ακριβώς πρέπει να κάνεις αμέσως μόλις τελειώσει η συνεδρία σου.

ΠΟΙΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΟΙ?

Συνήθως δεχόμαστε μετρητά ή διάφορες πιστωτικές κάρτες, ωστόσο είμαστε αρνητικοί στην αποδοχή επιταγών.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ?

Ένα ποσό της τάξεως του 25% της τελικής τιμής του tattoo είναι απαραίτητο να κατατεθεί προκειμένου να κλείσεις ένα ραντεβού. Αλλά αυτό δεν πρέπει να σε ανησυχεί επειδή τα ποσά αυτά, αν εξαιρέσεις ότι δεν επιστρέφονται σε περίπτωση ακύρωσης και ότι δεν μεταβιβάζονται, θα αφαιρεθούν στο τέλος από την συνολική τιμή του tattoo σου.

ΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΙΝ ΕΡΘΩ ΣΤΟ STUDIO ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ?

Αφενός σε συμβουλεύουμε να έχεις φάει επαρκώς πριν φτάσεις στο studio και αφετέρου πρέπει να έχεις κατά νου να παραμένεις ενυδατωμένος σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας. Αν αρχίσεις να νιώθεις ζαλάδες, πιες μια σόδα για παράδειγμα, επειδή η ζάχαρη είναι πολύ βοηθητική σε αυτές τις περιπτώσεις και σε προστατεύει από ενδεχόμενες λιποθυμίες.

Θα ήταν προτιμότερο να μην ξενυχτήσεις σε κάποιο party την προηγούμενη μέρα και να μην έχεις πιει αλκοόλ, επειδή αυτό μπορεί να αυξήσει την πίεση σου για 24 ώρες. Επίσης η αυξημένη πίεση οδηγεί σε αυξημένη αιμορραγία, κάτι που αλλοιώνει τα χρώματά μας, επηρεάζοντας έτσι και την όψη του tattoo σου και την διαδικασία επούλωσης. Επομένως θυμήσου να παραμένεις ήρεμος και ψύχραιμος, διότι δεν έχεις να αγχώνεσαι για τίποτα. Είναι απλώς ένα tattoo και μάλιστα είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος της ημέρας θα λατρέψεις και το αποτέλεσμα!